Farklı RizeSpor Geliyor ~ Rize , Rize Haber , Rize Forum

Farklı RizeSpor Geliyor

Mustafa, “Yeni hocamız bize hava getirdi. Herkes çok iyi çalışıyor. Lige bambaşka bir takım olarak gireceğiz” dedi

Ç.Rizespor’un tecrübeli futbolcusu Mustafa Çiçek, yeni sezonda taraftarlarına çok farklı bir Rizespor izlettireceklerini iddia etti. Tecrübeli futbolcu Raşit Cetiner’in yerine Oktay Çevik ve Hasan Vezir’in gelmesi ile adeta kabuk değiştirdiklerini söyledi. Sakatlığından dolayı Kızılcahamam’da salonda çalışan Kartepe kampında ise takımdan ayrı olarak antrenmanlara başlayan Mustafa, Yeni hocalarımız takıma hava getirdi. Oyuncuların çalışma şevki arttı. Herkes idmanlarda üst düzeyde çalışıyor. Böyle gidersi lige bambaşka bir takım olarak gireriz” dedi.

Arkadaşlık Üst Seviyede
Oktay Çevik’in takımda her futbolcuyla yakından ilgilendiğini söyleyen Mustafa, “Takımda arkadaşlık, birlik, beraberlik en üst düzeyde. Aramıza yeni katılanlarda kısa sürede uyum sağlamaya başladılar. Birlikteliğimiz çok güzel. Bu da bizi hedefimize ulaştıracak”.Taraftarımıza özlem duydukları süper lige çıkma sevincini bu sezon yaşatmak istediklerini de ifade eden Mustafa, “Onlardan tek isteğimiz her şartta bizi desteklemeleri. Geçen sezon takımla taraftar arasında kopukluk olmuştu. Başarı için taraftarımız sonuna kadar arkamızda olsun”.

0 yorum:

 

Rize , Rize Haber , Rize Forum © 2008 using D'Bluez Theme Designed by Ipiet Supported by Tadpole's Notez Based on FREEmium theme